Wat biedt Civas?

Civas staat bekend om haar unieke aanbod van opleidingen binnen het domein van de geestelijke en lichamelijke gezondheid, persoonlijke groei, en coaching. Of je nu wilt leren over voedingsleer, psychologie, mindfulness, kindercoach, leercoach of alternatieve geneeswijzen, Civas heeft een toegespitst aanbod voor jou. De opleidingen van Civas zijn zo ontworpen dat ze je niet alleen kennis bijbrengen, maar je ook vaardig maken in je gekozen studiegebied.

Voordelen van Studeren bij Civas

Een van de grootste voordelen van het kiezen voor een opleiding bij Civas is de flexibiliteit. Je kunt je eigen studietempo bepalen, wat betekent dat je kunt leren op een manier die bij jou past, zonder druk of stress. Daarnaast worden de lesmaterialen thuisbezorgd en zijn deze inclusief, dus geen extra kosten voor studieboeken.

Civas biedt begeleiding door professionele docenten gedurende de gehele studieperiode. Dit houdt in dat je altijd een deskundige kunt raadplegen voor vragen of verduidelijking. Bovendien worden de opleidingen en cursussen van Civas erkend door diverse beroepsverenigingen, wat de bruikbaarheid van hun certificaten en diploma's in de praktijk vergroot.

Het Beeld van Civas in de Markt

Civas behoudt een sterke positie in de markt voor online en afstandsonderwijs in Nederland, naast instituten als de LOI, NHA, en NTI. Civas onderscheidt zich door een bijzonder aanbod van gespecialiseerde opleidingen, welke je bij andere aanbieders vaak niet zal vinden.

De Kosten van Studeren bij Civas

In vergelijking met andere onderwijsaanbieders zoals LOI, NHA en NTI, liggen de kosten voor een opleiding bij Civas doorgaans in een vergelijkbare prijsrange. Het goede nieuws is dat de prijs van een opleiding bij Civas all-inclusive is. Dit betekent dat je geen extra kosten hoeft te maken voor lesmateriaal, omdat deze bij de cursusprijs zijn inbegrepen.

De Andere Kant van de Medaille

Natuurlijk heeft elke onderwijsaanbieder ook zijn mindere punten. Hoewel Civas een breed aanbod van cursussen en opleidingen heeft binnen bepaalde studiegebieden, hebben ze een beperkter aanbod in andere studiegebieden zoals techniek, horeca of onderwijs, in vergelijking met bijvoorbeeld de LOI of NHA. Dus als je interesse uitgaat naar een studie buiten het specialisme van Civas, is het zeker raadzaam om ook naar andere onderwijsaanbieders te kijken.

Cursus of opleiding van Civas volgen?

Ben je geïnteresseerd geraakt in Civas als opleider? Bekijk alle cursussen en opleidingen en kies de studie die het beste bij jou past. Het starten van een nieuwe thuisstudie of cursus bij Civas opent een hele nieuwe wereld voor je en biedt spannende, uitdagende kansen. Duizenden studenten gingen je al voor – ben jij de volgende?

Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles