Wat is Joomla?

Joomla is een content management systeem (CMS) die gebruikt wordt om verschillende soorten websites te maken. Denk dan aan webshops, verenigingswebsites en blogs. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Joomla is vooral zo populair, omdat het een gratis programma is. Miljoenen mensen van over de hele wereld maken er dan ook gebruik van en dit aantal neemt alleen maar toe. Ook is het programma zo gemaakt dat u nauwelijks kennis van codering of websitecreatie nodig hebt. Alles wordt u gewezen. Daarnaast wordt Joomla continu geüpdatet door vele ontwikkelaars, waardoor het steeds blijft innoveren. Met een opleiding Joomla leert u eenvoudig de kneepjes van het vak kennen en kunt u de mooiste en grootste websites maken.

Waarom een cursus Joomla?

Hoewel Joomla zelf al gemakkelijk kan lijken, blijkt dit ook al snel uit de websites die ermee gemaakt worden. Mensen nemen weinig moeite om het programma te leren en eindigen dan ook met standaard websites. Door een Joomla cursus online te nemen leert u de vele mogelijkheden kennen waartoe het systeem in staat is. Daarmee maakt u niet alleen een betere website, maar betekent dit ook dat u meer omzet kan draaien (als u een webshop heeft). U leert alle functionaliteiten te gebruiken en steekt er uiteindelijk met uw website met gemak bovenuit. Ook leert u minimaal de basis van zoekmachine optimalisatie (SEO), waarmee u nog meer bezoekers aan uw website kunt ontvangen. De cursus Joomla is erg aan te raden voor mensen die een eigen website willen bouwen. 

Opleiding Joomla gevold? Wat verder?

Nadat u een cursus Joomla gevolgd heeft bent u in staat uw eigen kwalitatieve website te bouwen. Ook het onderhouden ervan wordt u geleerd met een opleiding Joomla. Start bijvoorbeeld uw eigen webshop, of begin met bloggen om publiekelijk bekend te worden. Door een Joomla cursus online te volgen breidt u uw vaardigheden uit met zeer nuttige kennis en ervaring, wat u alleen maar positief kan beïnvloeden.

Bekijk alle Cursussen