Waarom kiezen voor de Master Accountancy?

Iedere organisatie heeft baad bij een systeem dat managers en externe investeerders inzicht geeft in de financiële positie van de organisatie. Tijdens de Master Accountancy verkrijgt u diepgaande kennis van boekhoudprincipes, managementcontrole en andere onderwerpen zoals informatiesystemen en gegevensanalyses voor accountants. Zo specialiseert u zich in het opzetten en controleren van financiële verslaggeving. U zorgt er voor dat managers de juiste besluiten kunnen nemen door financiële gegevens op de juiste manier te presenteren. Als Master in Accountancy heeft u een zeer goede basis voor een carrière als accountant, controller of financieel specialist. De Master Accountancy zorgt ervoor dat u praktijkgericht kennis op doet. Zo kunt u uw kennis direct toepassen in uw eigen werkomgeving.

Thuisstudie Master Accountancy

Heeft u een Bachelor Accountancy afgerond of werkt u als financieel professional wilt u zich verder specialiseren binnen het vakgebied van accountancy? Dan is de studie Master Accountancy dé opleiding voor u. Door voor een thuisstudie te kiezen, studeert u flexibel naast uw baan, gezin en andere bezigheden. Tijdens een thuisstudie Master Accountancy worden namelijk zelfstudie en een aantal bijeenkomsten gecombineerd. Hierdoor kunt u zelf bepalen wanneer u studeert en wanneer u opdrachten maakt. De thuisstudie Master Accountancy biedt een efficiënte manier van leren, waar niet alleen u, maar ook uw werkomgeving profijt van heeft. 

Vergelijk en start vandaag nog met de Master Accountancy

Bent u geïnteresseerd in de Master Accountancy? Wacht dan niet langer en start direct met de opleiding. Starten doet u eenvoudig via Alleopleidingenencursussen.nl. Allereerst bekijkt en vergelijkt u alle aanbieders van Alleopleidingenencursussen.nl voor de opleiding Master Accountancy. Wanneer u alle aanbieders heeft bekeken, kiest u de aanbieder die het best bij u past en meld u zich aan waarna u direct kunt starten. 

Bekijk alle Vakgebieden