In korte tijd specialiseren in C#

Tijdens de opleiding leert u over software design door middel van een module die bestaat uit twee onderdelen: Certified UML Professional 2 Foundation en Certified UML Professional 2 Intermediate. Daarnaast maakt u kennis met de databases PHP en MySQL en leert u hoe u database technologieën kunt toepassen. Uiteraard wordt er een groot gedeelte van de opleiding besteed aan C#. Zo leert u onder andere hoe u nieuwe projecten kunt aanmaken binnen de Visual Studio IDE, hoe u #-codes kunt ontwikkelen door middel van C#-datatypes en controlestructuren en leert u problemen kunt opsporen en verhelpen in de C#-code. Ook komen de samenwerkingsmethoden Agile Scrum en DevOps aan bod. Na het afronden van de opleiding HBO Back-end C# developer bent u in staat om de back-end van een website, een applicatie of een programma te verzorgen en te onderhouden. Bovendien bent u na afronding specialist in de programmeertaal C#.  

Voordelen van een thuisstudie HBO Back-end C# developer

Wilt u graag aan de slag gaan als back-end developer met specialisatie in C# maar kan/wil u liever niet klassikaal les volgen? Dan kunt u ervoor kiezen om de opleiding HBO Back-end C# developer vanuit thuis te volgen. Door voor een thuisstudie te kiezen bent u in staat om flexibel en op uw eigen tempo te studeren. U bent namelijk zelf degene de beslist over de momenten waarop u leert, opdrachten maakt en examens aflegt. Bovendien kunt u zelf uw startdatum kiezen en direct starten nadat u zich heeft aangemeld. Doordat u de opleiding HBO Back-end C# developer vanuit thuis volgt, bespaart u een heleboel reistijd en reiskosten. U hoeft namelijk enkel voor uw examen uw huis te verlaten. De rest van de lessen volgt u gewoon vanuit uw eigen huis of een andere plek naar keuze. Ook is de opleiding hierdoor eenvoudig te combineren met uw baan en/of gezinsleven. Tijdens uw opleiding wordt u begeleid door topdocenten met ervaring in de praktijk. Deze docenten zullen u helpen in geval van problemen en onduidelijkheden.

Meld u vandaag nog aan voor de opleiding HBO Back-end C# developer

Bent u geïnteresseerd in een functie als back-end developer binnen een Microsoft-omgeving? En bent u bovendien geïnteresseerd in de opleiding HBO Back-end C# developer? Meld u dan vandaag nog aan voor de opleiding. Alleopleidingenencursussen.nl heeft voor u alle aanbieders met een thuisstudie HBO Back-end C# developer geselcteerd. Hieruit kunt u een passende aanbieder kiezen en u vervolgens direct aanmelden. Wacht niet langer en meld u direct aan!

Bekijk alle Thuisstudies