Waarom een thuiscursus volgen?

Verkoop uzelf beter met extra vaardigheden, begin een nieuw beroep of houdt uzelf up to date; een thuis cursus kan u verder brengen. Thuiscursussen zijn de ideale manier van leren op het moment dat het u uitkomt. Alle leerstof wordt op een computer gegeven en daar waar nodig kan een test ook eenvoudig op de computer worden gemaakt. Zo leert u  al snel en heel eenvoudig de eerste kneepjes van bijvoorbeeld fotografie, schilderen of financieren.

Voordelen thuiscursus

Een thuiscursus bevat meerdere voordelen ten opzichte van het volgen van een klassikale cursus.

  • Flexibiliteit: een thuiscursus kan op elk moment van de dag en overal worden gevolgd. Hierdoor kunt u op eigen tempo en in eigen tijd iets bijleren of zelfs geheel nieuws leren.
  • Goedkoper: een thuiscursus is doorgaans goedkoper dan het volgen van een standaard cursus. Er hoeft immers niet betaald te worden voor een pand, docent en benodigdheden.
  • Geen reisafstand: doordat thuis cursussen de mogelijkheid bieden om thuis te studeren, is het overbodig om naar een daadwerkelijke onderwijsinstelling te reizen. Dit scheelt niet alleen tijd maar ook reiskosten.
  • Groot aanbod: er zijn veel aanbieders met een groot scala aan cursussen. Zo is er altijd wel een cursus die aansluit op de vaardigheden die u graag wilt bijleren of uitbreiden.

Verschillende thuiscursussen vergelijken

Thuiscursussen worden door veel verschillende aanbieders aangeboden. Het kan daarom lastig zijn om de cursus te vinden die bij u past. Op Cursuspunt vindt en vergelijkt u eenvoudig alle cursussen met elkaar. Kies de cursus op het juiste niveau en start direct vandaag nog!

Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles