Informatie Kies de opleiding of cursus die bij u past! Thuisstudies Vakgebieden Cursussen Taalcursussen Kinderen Opleiding aanbieders Nieuws
Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles

Cursus techniek

Heeft u een grote interesse in het sleutelen aan auto's of elektronica? Of begrijpt u er juist helemaal niks van en wordt het tijd voor een stoomcursus? In beide gevallen is een cursus techniek een uitstekende uitkomst. In deze opleiding techniek doet u kennis op waar u uw hele leven profijt van zult hebben. Leer in de cursus autotechniek mankementen van auto's te herkennen en deze op de juiste manier te verhelpen. Of ontdek op een laagdrempelige manier hoe u elektronische apparaten kunt repareren in de cursus elektrotechniek. Wilt u graag een cursus techniek op niveau? Met de cursus elektronica leert u zelfstandig veilig te werken met elektronica. Doordat er cursussen worden aangeboden voor zowel beginners als gevorderden, is er altijd een opleiding techniek die bij u past.

Cursus bouw

De bouw is een sector die steeds maar weer blijft groeien. Niet zo gek natuurlijk; de groei van huishoudens vraagt ook om meer woningen. De behoefte aan meer werknemers in de bouw met kennis van zaken is daarom ook groot. Met een cursus bouw zet u de eerste stap in een carrière in de bouw en is een mooie introductie voor het volgen van een mbo of hbo studie. Of het nu gaat om het uitvoeren van technische aspecten, het coördineren van een bouwkundig project of als bouwkundige aan de slag gaan; de kennis die u op doet in een cursus bouw kunt u in elke functie gebruiken. Bent u al werkzaam in de bouw? Deze cursus bouw en techniek is ook een goede manier om uw kennis op te frissen en met de nieuwste inzichten aan de slag te gaan.

Voordelen opleiding techniek vanuit huis

Het volgen van klassikale lessen weerhoudt velen ervan om verder te studeren. Het volgen van een cursus techniek of bouw is echter vanuit thuis te volgen met behulp van een thuiscursus. Deze speciale opleiding techniek is ontwikkeld voor mensen die zich graag verder willen verdiepen in de wereld van techniek en bouw, maar het volgen van klassikale lessen niet zien zitten. Met behulp van een thuisstudie studeert u via een online module eenvoudig thuis, op het moment en op het tempo dat u graag wilt. Zo zijn technische opleidingen eenvoudig te combineren met een baan, gezin of hobby. Ambieert u een baan in de techniek en bouw, of wilt u graag als hobby meer kennis verkrijgen over dit onderwerp? Met een cursus techniek leert u het allemaal.

Start met studeren

Wilt u graag een opleiding techniek of cursus bouw volgen? Vergelijk alle technische opleidingen en bijbehorende aanbieders op Alle opleidingen en cursussen. Kies een passende cursus techniek of bouw en meld u direct aan. Starten met de cursus kan bij veel aanbieders direct!