Informatie Kies de opleiding of cursus die bij u past! Thuisstudies Vakgebieden Cursussen Taalcursussen Kinderen Opleiding aanbieders Nieuws
Civas opleidingen thuisstudie gratis proefles

NHA cursus

Wilt u zich graag op een laagdrempelige manier verdiepen in een bepaald vakgebied of hobby? Dan is een NHA cursus precies wat u zoekt. NHA biedt een veelzijdigheid aan hobbycursussen, taalcursussen en cursussen gericht op het bedrijfsleven. Of u nu graag wilt leren fotograferen, zich wilt verdiepen in het ondernemerschap of de Spaanse taal wilt leren; het is met een cursus van NHA allemaal mogelijk. De cursussen bieden de mogelijkheid om flexibel te studeren. Zo kunt u waar, wanneer en hoe snel u zelf wilt een cursus afronden.

NHA opleiding

NHA biedt een groot aanbod opleidingen van diverse niveaus aan. Zo kunt u kiezen uit een aanbod aan NHA mbo en hbo opleidingen in diverse branches. Met een NHA opleidingen heeft u de gehele studie de regie in handen. U bepaalt op welk tempo u studeert en wanneer u dit doet. Zo zijn NHA opleidingen eenvoudigen te combineren met het hebben van een baan, gezin en hobby's. Bovendien geldt er, in tegenstelling tot klassikale studie, bij deze opleidingen geen vaste startdatum. Zo kunt u direct starten en de volgende stap in uw carrière zetten!

Voordelen NHA

  • 15 dagen gratis studie uitproberen: het uitzoeken van een cursus of opleiding die bij u past kan nog een lastige keuze zijn. Daarom biedt NHA aan om uw nieuwe studie 15 gratis uit te proberen. Zo kunt u zelf ervaren of de opleiding iets voor u is.
  • Examengarantie: bent u niet voor uw eerste examen geslaagd? Bij NHA wordt u opgeleid om het volgend examen te halen.  Zo ontvangt u bij uw opleiding extra oefeningen. Ook helpt een docent verder bij het beantwoorden van uw vragen. U hoeft bij NHA voor het overdoen van een examen nooit extra geld te betalen. Dat is wel zo fijn!
  • Niet geslaagd, geld terug: Lukt het u niet om uw examen te halen. Wanneer u aan alle huiswerkopdrachten heeft voldaan en aantoonbaar voor een examen twee keer bent gezakt, dan ontvangt u het lesgeld van NHA terug.
  • Op ieder moment starten met een studie: bij NHA kunt u een opleiding of cursus starten op het moment dat het u uitkomt.
  • Erkend door het ministerie van Onderwijs: NHA opleidingen is door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap erkend op grond van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen. Door deze toegeving bent u bij het volgen van een NHA cursus of NHA opleiding verzekerd van een volledig lespakket op niveau, een gediplomeerde docent die u op afstand kunt bijstaan en goede service. Na afronding van NHA opleiding of cursus ontvangt u een erkend diploma of een certificaat.. Deze kunt u direct inzetten op de arbeidsmarkt, waardoor uw opgedane kennis direct toepasbaar is.

Nadelen NHA

  • Moeizame communicatie docenten: ondanks dat u bij een studie een persoonlijke docent krijgt toegewezen, kan er ook het een en ander misgaan in de communicatie. Zo hebben sommige studenten klachten over de communicatie met docenten. Het wachten op feedback of slechte feedback zijn enkele voorbeelden die worden benoemd.
  • Verouderd cursusmateriaal: bij sommige opleidingen hebben studenten klachten over het cursusmateriaal dat bij de opleiding wordt verschaft. Deze zou achterhaald zijn. Het is daarom aan te raden om voorafgaand aan de studie te vragen of u het cursusmateriaal mag inzien. Zo weet u zeker dat u met de juiste boeken uw examen kan behalen.

NHA thuisstudie volgen?

Klinkt het volgen van een thuisstudie of cursus bij NHA u goed in de oren? Alle opleidingen en cursussen geeft u een overzicht van alle opleidingen en cursussen die u bij NHA kunt volgen. Bekijk ze op onze website en start direct uw studie!